UTVECKLING
2012-09-20 / 13:39:00 / Sprankme

Jag läste ett inlägg härom dagen om utveckling. Där en fotograf hade lagt upp bilder på sin egna utveckling. Jag anser inte riktigt att jag kan göra det dels för att jag inte tkr att jag har utvecklats någonting och för att jag håller inte på med samma saker som jag gjorde för 3 år sen. För 3 år sen brann jag för att fota porträtt bilder utomhus i naturligt ljus. Då kunde jag inte föreställa mig att jag 3 år senare skulle ha studioutrustning i mitt egna vardagsrum. Därför är det svårt.

Något jag däremot tycker är väldigt roligt är utvecklingen hos en människa. Susanna till exempel, hon är en person som jag har fotat mest. Hon och jag har utvecklats tillsammans kan man säga. Första gången jag fotograferade henne var hon en liten 15-åring som precis hade gått ut nian och sist jag fotograferade henne var hon en kvinna som snart ska fylla 18. Här kommer hennes utveckling och kanske lite utav min också!

 

- Sommaren 2010


- Sommaren 2010- Sommaren 2010-  Höst 2010- Vår 2011- Sommar 2011- Höst 2011

- Vinter 2012
 
 
Så... vad säger ni ? Visst har hon utvecklats? Sussana Strong mina vänner - en applåd tack.
 
Hörs snart igen, 
Carro
Guys.
2012-09-18 / 11:45:00 / Sprankme

Hallå i stugan,
sitter och funderar lite över de bilder jag har tagit och jag har tagit väldigt få bilder på killar. Har mest fotograferat tjejer. Jag tycker att det är väldigt svårt att fotografera killar då man lätt får fram deras mer "feminina sida". Så måste öva på att få dom att se mer manliga ut. Här är bilder från när jag fotade Adam Bennhult i garaget i Sollentuna Centrum för över ett år sen. Vore kul att fota en kille nu snart igen och se om man har utvecklats!


Modell: Adam Bennhult.
 
 
 
 
 

That girl is on fire
2012-09-16 / 15:56:59 / Sprankme

Gud vad roligt att se att det är så många som tittar in på bloggen och faktiskt kommenterar. Det gillar jag och vill ha mer utav! Välkomna hit säger jag bara. Tänkte slänga in en liten söndagsbild innan jag drar iväg till edsbergsmarknad. Jag, Malin och Jessica håller på o planerar en ball plåtning ska bara få alla tider att gå ihop så får vi se hur det går så håll utkik. Vad vill ni se medan? Gamla bilder, natur bilder eller bilder på människor? Tell me.


Här kommer en bild på maria som vi tog i vintras i alla fall. Jag gillar den skarpt!
 

Min favorit.
2012-09-13 / 15:48:00 / Sprankme

Här är den då, min favorit. Vad tycker ni ? Vilken var eran favorit? Måste ju bara få påpeka att jag har en sjukt snygg kompis!
 
 

MUA: Jessica Nilsson, Modell: Malin Hasselhuhn, Fotograf: Caroline Holmberg

.
2012-09-12 / 15:43:00 / Sprankme

Här kommer den näst sista bilden på Malin och som jag skrev i tidigare inlägg så har jag sparat min bästa till sist. Så imorgon får ni se den jag tycker bäst om. Det här med att fota med blixtar är fortfarande nytt för mig och det är en utmaning varje gång jag monterar upp dom. Men vi kommer exprimentera mycket mer med dom och förhoppningsvis kommer det bara bli bättre och bättre..!


MUA: Jessica Nilsson, Modell: Malin Hasselhuhn, Fotograf: Caroline HolmbergKommentera mera!
2012-09-11 / 14:40:00 / Sprankme

Så nu har ni sett några bilder från vår förra session. Vad tycker ni bra ? Dåligt? Vi vill höra era åsikter. Lämna en kommentar nu och var inte fega!


Förresten, ni vet väl hur man alltid sparar det bästa till sist? Det är precis det jag gör också så inom 1-2 dagar får ni se min absoluta favorit från sessionen.
MUA: Jessica Nilsson, Modell: Malin Hasselhuhn, Fotograf: Caroline Holmberg.
 
 
 
 

Le team
2012-09-10 / 15:33:00 / Sprankme

Här är ett till foton ifrån fotograferingen i Fredags. Vi satt och spånade på vad vi vill fota och vilka men har inte allt helt klart ännu utan det krävs fortfarande lite planering. Visste ni att den vackra damen nedan är vår hårstylist? Nu har vi bara stylist osv kvar sen har vi vårt lilla team redo. Vi tar gärna emot alla som vill bli fotograferade, seriöst denna gång. Nu har vi bestämt oss för att satsa!

 
MUA: Jessica Nilsson, Modell: Malin Hasselhuhn, Fotograf: Caroline Holmberg

Nude Inc.
2012-09-09 / 21:08:00 / Sprankme


Hallå hallå, 
som ni ser så har jag gjort lite ändringar på hemsidan. Den kändes så gammal och tråkig. Headerbilden är bara tillfällig och något jag slängde ihop lite snabbt. Här om dagen köpte jag ett bakgrundsstativ och släpade mig själv till ett tryckeri och fixade fram en schysst bakgrund. Här lekte jag, Jessica och Malin lite med den i fredags.
 
 

MUA: Jessica Nilsson, Modell: Malin Hasselhuhn, Fotograf: Caroline Holmberg
 
 
Resten av bilderna kommer upp i två olika inlägg under de kommande dagarna. Så håll utkik!

RSS 2.0